Je woning verkopen? Is dus ook verhuizen!

NIET ALLEEN JE WONING VERKOPEN. MAAR OOK VERHUIZEN!

Bij de verkoop van jouw woning wacht je niet met het inpakken van jouw spullen totdat je de woning hebt verkocht. Neem een voorsprong op de verhuizing door hiermee aan de slag te gaan voordat je de woning te koop zet. Op deze manier profiteer je van het ruimtelijke effect van het alvast sorteren van meubels en spullen.

VEEL SPULLEN KUN JE ECHT WEL EVEN MISSEN

Je kunt veel spullen echt wel even missen totdat je ze weer een mooie plek in je nieuwe woning kunt geven. En juist de extra ruimte die dat oplevert, kan net die ruimtelijke indruk geven, die je zo graag wilt laten zien aan de potentiële koper.

DUS BEGIN MET OPRUIMEN ALS JE WEET DAT JOUW HUIS IN DE VERKOOP GAAT

Maar wees ook kritisch, moet wel echt alles mee? Is dit niet ook het moment om echt eens heel goed door alle spullen heen te gaan? Als je alles klakkeloos meeneemt naar je nieuwe woning, kan het zo maar gebeuren dat je nieuwe plek helemaal niet zo ruim meer aanvoelt.

OPRUIMEN IN JE OUDE HUIS IS ECHT SLIM

Want dat levert je uiteindelijk veel op. Niet alleen rust om je heen en dus in je hoofd, maar ook overzicht. Als je alles hebt uitgezocht, weet je ook precies wat je bezit en wat je nog wilt aanvullen voor in je nieuwe huis. Accessoires die een verkoopstylist adviseert om toe te voegen, neem je gewoon mee naar je nieuwe huis.

HEB JE MOEITE MET OPRUIMEN EN BESLISSEN OF IETS WEG KAN?

Denk aan de volgende vragen die je jezelf kunt stellen: gebruik ik het voorwerp regelmatig, maakt het mijn leven makkelijker, heb ik tijd en energie om het te onderhouden, is de houdbaarheidsdatum niet overschreden of is het onvervangbaar? Als je hiermee aan de slag gaat, zal je merken dat het een sport wordt: alleen datgene meenemen dat er voor jou toe doet.

ZO IS DE NIEUWE START IN JOUW NIEUWE WONING OOK ECHT EEN NIEUWE START

Alle spullen om jou heen, hebben de kritische vragen doorstaan en voegen echt persoonlijke waarde toe aan jouw nieuwe woning. Dus begin een beetje met verhuizen als jouw woning in de verkoop gaat.

misschien ook interessant...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *