Sfeermakers huren bij de verkoop van jouw woning. Waarom?

MEER EN MEER ZIE JE DE INZET VAN SFEERMAKERS EN HUURMEUBELS BIJ DE VERKOOP VAN EEN WONING

Waarom zet je de huur van sfeermakers in bij de verkoop van jouw woning? Nou, dat is slim! Door het huren van sfeermakers bij de verkoop van jouw woning weet je zeker dat de juiste accenten worden gelegd. Hoe dat werkt? 
Als verkoopstylist zie ik in één oogopslag wat jouw woning nodig heeft. Zijn er kleuren die overheersen, of de inrichting? Is aan elke ruimte wel een duidelijke functie gegeven? Is de lichtinval optimaal. Dat zijn zomaar wat vragen die ik meteen kan beantwoorden als ik in jouw woning kom. 

WAT ZIJN DAN DE SFEERMAKERS DIE HET VERSCHIL MAKEN?

Bij sfeermakers moet je denken aan kussens, plaids, planten, muurdecoratie en dergelijke. En dan gekozen in de kleur of stijl die jouw woning nodig heeft. Zijn er veel koele kleuren aanwezig? Dan breng ik dat in balans door warme tinten toe te voegen. Maar ook als het kleurenpalet wel wat afgezwakt kan worden, door een enkele accentkleur te kiezen. 

HOEVEEL SFEERMAKERS ZIJN ER NODIG?

De verhuur van sfeermakers is gebaseerd op de belangrijkste ruimtes in een woning. Denk hierbij aan de woonkamer, keuken en ouderslaapkamer. Maar ook de badkamer, hal en buitenruimte zijn belangrijk. Om in deze ruimtes te zorgen voor een aantrekkelijk geheel, valt jouw woning op bij potentiele kopers. Wat er dan precies nodig is, is afhankelijk van hoe het er nu uitziet. Ik breng mee wat voor jouw woning optimaal effect heeft.  Wil je een aantal voorbeelden bekijken, klik dan hier

HOE GAAT DE VERHUUR VAN SFEERMAKERS IN ZIJN WERK?

Bij de prijs voor het pakket sfeermakers dat ik voor je meeneem, is altijd 4 weken huur inbegrepen. Nadat ik de sfeermakers voor je heb geplaatst en alles er mooi uitziet, volgt de fotografie. Dat is de professionele fotoreportage voor Funda. Nadat de woning live op Funda is te zien, volgen de bezichtigingen. Belangrijk is dat het beeld van Funda klopt met hoe de woning er in het echt ook uitziet. De sfeermakers blijven dus een tijdje zo staan. Op het moment dat een koper is gevonden, spreken we af wanneer ik de accessoires kom ophalen. Mocht dit onverhoopt toch wat langer duren, geen nood. Dan verleng je de huur met extra weken. Net wat nodig is. 

WAAROM DE SFEERMAKERS NIET GEWOON ZELF AANSCHAFFEN?

Dat kan natuurlijk ook! Weet wel dat het uitzoeken van passende sfeermakers echt wel even werk is. Ook is het dan wel fijn om die zaken aan te schaffen die je in je nieuwe woning ook kunt gebruiken. Anders is het wel heel zonde. En beslist niet duurzaam. Hoe je het op je nieuwe plek allemaal eruit wilt laten zien, is nog niet altijd duidelijk. Misschien ben je nog aan het oriënteren welke stijl je wilt gaan toepassen. Door te huren, hoef je je daar nog niet mee bezig te houden. En dat komt het tempo ten goede. Als je immers de beslissing hebt genomen om  je woning te gaan verkopen, wil je de vaart er in houden, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *