Een leuke uitdaging! Alles op 30 m2

Een leuke uitdaging! Alles op 30 m2

Vandaag begin ik aan een nieuw project. Een leuke uitdaging. Alles op 30 m2. Je denkt misschien: je kunt het dan toch beter leeglaten? Dan lijkt het toch veel groter! De nieuwe eigenaar verzint zelf toch wel waar alles komt te staan?

Een heel huis, maar dan in het klein

Jammer genoeg is dat niet zo. De koper gaat dit juist niet zien. Die vraagt zich af: ja, hoe dan? Waar moet mijn bed, waar komt de bank en is er nog wel ruimte voor een eettafel? Want altijd op de bank te moeten eten… Ik wil eigenlijk een heel huis, maar dan in het klein, zeg maar. Pff dat lukt vast nooit…

Alle functies in één ruimte

Ik zet mijn schouders er graag onder vandaag! Door de woning, hoe klein ook, in te richten geef ik aan dat alle functies ook in één ruimte passen. Met een flinke dosis creativiteit natuurlijk, dat wel, maar het is écht mogelijk. Superleuk dat de verkoper dit ook inziet en mij daar lekker mee laat stoeien. Ik laad met veel plezier alles weer in mijn wagen en rijd naar Bos en Lommer dit keer. Binnenkort de voor en na foto’s.

Benieuwd of dit ook voor jouw woning werkt

Ik help je graag met slimme oplossingen om ook jouw kleine woning aantrekkelijk te presenteren op Funda. Mijn dosis creativiteit neem ik uiteraard voor je mee! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *