Karen blaast vandaag maar liefst 50 kaarsjes uit

KAREN BLAAST VANDAAG 50 KAARSJES UIT

Ik blaas vandaag (maar liefst!) 50 kaarsjes uit.

Naast dat ik schromelijk word verwend heb ik mezelf dit jaar ook een geweldig kado gegeven. Mijn eigen bedrijf Karen Luiken Woningstyling & Fotografie.

Een spannende en mooie tijd waar ik enorm van geniet. En wat geweldig om te merken dat langzaamaan meer mensen mij weten te vinden.

De rust die ik uitstraal en de respectvolle manier waarop ik met hun interieur omga, spreekt hen aan.

Op het reisbureau waar mijn carrière begon, adviseerde ik klanten bij het vinden van hun optimale vakantie. Dat lukt omdat ik luisterde naar hun wensen en deze koppelde aan de pakketreis.

Een flink aantal jaren werkte ik als reisbureau manager. Ik leerde wat erbij komt kijken om verantwoordelijk te zijn voor de opleiding van goed personeel. Bovendien had ik de verantwoordelijkheid over het succesvol runnen van de winkel.

Daarna stapte ik over naar groepsreizen en evenementen voor de zakelijke klant. Hier omschreef ik in de reisvoorstellen de toekomstige beleving optimaal, ondersteund door pakkende beelden. Bij de uitvoering van tal van evenementen onderhandelde ik met leveranciers over de te leveren diensten. Ook trad ik op als gastvrouw met daarbij de leiding over de vlekkeloze uitvoering van het evenement.

Als binnendienstmedewerker op het makelaarskantoor leerde ik binnen korte tijd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van woningen. Met name de spanningen die dit voor verkopers met zich meebracht, bleef mij bij.

Als ex-eventmanager weet ik wat stress met je kan doen. En stress bij de verkoop van je woning zit je niet op te wachten, toch? Ik kijk ernaar uit om ook met jou aan de slag te gaan.

Samen maken we een leuke tijd van de voorbereidingen en het afscheid van jouw woning. Ik zet al mijn skills in om jou hierin bij te staan en de makelaar te ontzorgen.

Ben je benieuwd of wij een match zijn? Geef me een berichtje en ik neem even contact met je op. Ik kom graag vrijblijvend bij je langs om te bespreken welke waarde jij aan jouw woning kunt toevoegen. Dit met als doel een soepele verkoop en een hogere verkoopprijs.

Neem een kijkje op mijn website voor tips en informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *