Makelaars bieden gratis stylingadvies. Hoe dat werkt?

MAKELAARS BIEDEN GRATIS STYLINGADVIES. HOE DAT WERKT?

‘Mijn’ makelaars kiezen ervoor om een stylingadvies gesprek GRATIS aan te bieden aan de klanten die definitief voor hen kiezen. 

HOE WERKT DAT?

Zodra de klant met de makelaar in zee gaat, neem ik contact op om het stylingadvies gesprek in te plannen. Dan doorloop ik samen met de verkoper de woning en geef tal van tips en advies over de presentatie van de woning. Ik let op ruimtelijkheid, licht, duidelijke functies, harmonie in kleur zonder de huiselijkheid uit het oog te verliezen. 

LUKT HET MET ALLE ACCESSOIRES DIE AANWEZIG ZIJN IN DE WONING?

Meestal lukt het met de aanwezige accessoires. Want de verkoper heeft meegeschreven met alle tips en adviezen en gaat hiermee zelf aan de slag. De woning is na het afronden van de taken, klaar voor de fotografie. De makelaar betaalt vervolgens mijn advies en kan starten met de verkoop. 

WAT ALS ER MEER NODIG IS?

Zijn er meer accessoires nodig dan in de woning voorhanden? Dan kom ik graag terug met een inventaris aan sfeermakers die het verschil maken en de puntjes op de i zetten. Deze verhuur ik, net zolang het nodig is. En haal alles weer op als een koper gevonden is. Daar heeft de verkoper geen omkijken naar. De kosten voor de verhuur en styling betaalt de verkoper rechtstreeks aan mij. 

SUCCES VERZEKERD?

Eigenlijk wel. Door de woning optimaal te presenteren, trek je een grote(re) doelgroep. Hierdoor vind je sneller een koper dan wanneer je dit achterwege laat. Je hebt tenslotte maar één kans om een goede eerste indruk te maken. En een makelaar heeft zonder styling alleen nog maar een prijsverlaging als strategische zet als de verkoop niet op gang komt. 

GOEDE SAMENWERKING TUSSEN MAKELAAR, STYLIST EN VERKOPER

Door op deze manier samen te werken bereiken we het optimale resultaat. Dus er zijn alleen maar voordelen. De stylist zet de verkoper in beweging. De verkoper werkt echt mee aan de presentatie van de woning of schakelt de stylist in voor ondersteuning. De stylist bewaakt de planning totdat de fotografie plaatsvindt. De makelaar krijgt uiteindelijk een optimaal gepresenteerde woning in portefeuille en start met een gerust hart de verkoop op. Win-win-situatie, toch?

BENIEUWD OF WIJ EEN MATCH ZIJN?

Wil jij dit ook voor jouw woning(en)? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om de werkwijze te bespreken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *