Hoe verkoopstyling in de praktijk werkt? Lees hier meer…

VERKOOPSTYLING, WAT IS HET?

Verkoopstyling, ook wel vastgoedstyling genoemd, is een methode om een woning aantrekkelijk te presenteren bij een groot publiek. In tegenstelling tot interieurstyling, waarbij de smaak en inrichting van de bewoner centraal staan, richt verkoopstyling zich op de doelgroep, de potentiële koper.

WAAROM DOEN WE HET?

Kopers vinden het maar lastig om door de inrichting en spullen van een ander heen te kijken. Helaas ontbreekt het de meeste mensen aan de nodige fantasie om zichzelf met hun eigen inrichting in de woning te zien. Verkoopstyling helpt om dit voor potentiële kopers makkelijker te maken.

WAT GAAT ER GEBEUREN?

Als styliste neem ik contact met je op voor het verkoopstyling adviesgesprek. Ik kom bij je thuis en doorloop samen met jou de woning. Ik let hierbij op licht en ruimtelijkheid, functies, harmonie in kleur zonder de huiselijkheid uit het oog te verliezen. Tijdens deze doorloop geef ik tal van tips en adviezen en leg ik uit waarom dit verschil gaat maken bij de verkoop van jouw woning. En dat gewoon met jouw eigen inrichting en accessoires! In 9 van de 10 gevallen is een adviesgesprek echt voldoende om jou in beweging te zetten en zelf die zaken aan te pakken die jouw woning klaar maken voor de verkoop.

IS ER MEER HULP MOGELIJK?

Komen we er tijdens dit gesprek achter dat er meer hulp nodig is? Samen maken we een plan op maat. Denk dan aan opruim coaching als je moeite hebt met afstand doen van tal van spullen. Of coördinatie van kluswerkzaamheden zoals een wandje witten of iets dergelijks. Huur van accessoires voor de puntjes op de i. Of de styling voorafgaand aan de fotografie, zodat jij zeker weet dat de woning er écht helemaal klaar voor is.

WAT LEVERT HET OP?

Het levert in ieder geval een optimaal gepresenteerde woning op! Waarbij jijzelf heel veel kunt doen om dit te bereiken. Je krijgt écht het gevoel dat je er alles aan hebt gedaan om jouw woning op de beste manier te laten zien aan een groot publiek. Als een woning eruitziet als: ‘hier kunnen we zo in’ dan heb je echt een streep voor. Vaak wordt dit soort woningen sneller verkocht en ook nog voor een hogere verkoopprijs.

VERKOOPSTYLING IN DE PRAKTIJK, EEN VIDEO

Onderstaande video neemt je mee naar de praktijk. Hoe een praktisch lege woning er weer bewoond uitziet met de nodige sfeer en huiselijkheid. Wil je dit ook voor jouw woning? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *