Verkoopstyling

WAT BETEKENT VERKOOPSTYLING VOOR JOU?

Ten eerste bereik jij een grotere doelgroep door verkoopstyling slim in te zetten bij de verkoop van jouw woning. En ik help jou op verschillende manieren. Jij kiest precies die mate van ondersteuning waarbij jij je prettig voelt. Dus net hoeveel tijd jij wilt investeren en net hoeveel creativiteit jij zelf bezit. Zo bereik je hoe dan ook het doel: jouw woning aantrekkelijk presenteren bij een zo groot mogelijk publiek. Kortom, we maken er gewoon een hele leuke tijd van. Je hebt echt het gevoel dat jij bijdraagt aan het succes van de verkoop. En als bonus neem jij op een mooie manier afscheid van deze woning. 

Online-stylingadvies

Karen Luiken online stylingadvies

Om te beginnen lopen we via een zoom sessie jouw woning, aan de hand van de door jou aangeleverde foto’s, virtueel door. Per ruimte geef ik vervolgens adviezen en tips voor een optimale presentatie.

EN DAN ZELF AAN DE SLAG

Zo bespreken we het opruimen, kleine klusjes aan achterstallig onderhoud, hoe we licht toevoegen en het gebruik van elke ruimte. Verder kijken we naar kleurgebruik, huiselijkheid en welke accessoires jou gaan helpen. We vullen tijdens het gesprek de checklist in. Dan weet jij precies per ruimte wat je te doen staat. Zo ga jij na het gesprek verder zelf aan de slag. Een klein boodschappenlijstje met advies voor aanvullende accessoires voeg ik bij. Wil je gaandeweg even feedback of je op de goede weg zit? Stuur mij gerust een berichtje met een foto en ik kijk even met je mee. Tot slot loop jij op de dag van de fotografie zelf de woning nog even door zodat je écht klaar bent voor de fotografie. 
Prijs incl. BTW:

€150,=

Stylingadvies aan huis

Advies aan huis 2

Allereerst neem ik graag even de tijd om met jou te bespreken wat verkoopstyling voor jouw woning doet. Ik hoor graag de unieke eigenschappen van jouw woning zodat we deze gaan benadrukken. Voor elke ruimte in jouw huis geef ik advies en tips voor het opruimen, schoonmaken, repareren en stylen voor een optimale presentatie. Zo staan we uitgebreid stil bij elke ruimte en controleren deze op ruimtelijkheid, licht en huiselijkheid. Ik vul alles in op de checklist zodat jij na mijn bezoek volledig overzicht hebt op de taken en op de planning ervan. Ik laat de checklist bij je achter zodat je precies weet wat je te doen staat en je direct aan de slag kunt. Een klein boodschappenlijstje met aanvullende accessoires voeg ik bij. Zo heb jij het vertrouwen gekregen dat jij dit prima zelf kunt. 

TOCH NOG EVEN SPARREN...

Wil je gaandeweg even feedback of je op de goede weg zit? Stuur mij gerust een berichtje met een foto en ik kijk even met je mee. Uiteindelijke loop je op de dag van de fotografie zelf de tips en adviezen nog even na zodat jouw woning écht klaar is voor de fotografie.
Prijs incl. BTW:

€275,=

Fotostyling & Fotografie

Karen Luiken vastgoedfotograaf

Nadat jij aan de slag bent gegaan met ofwel de gratis checklist op de website of de checklist na het online-adviesgesprek of het advies aan huis; jij bent klaar voor de fotografie. Ik loop je woning helemaal na of alles gelukt is. Vervolgens maak ik 20 – 25 professionele foto’s die ik binnen 1 week digitaal bij jou aanlever. Deze zijn direct klaar voor plaatsing op de verkoopkanalen zoals Funda. Als op het afgesproken tijdstip de buitenruimten nat zijn van de regen, kom ik terug om deze foto’s met mooi weer te nemen. 
Prijs incl. BTW:

€395,=

Advies aan huis, Fotostyling & Fotografie

makelaars bieden gratis stylingadvies

Om te beginnen geef ik jou ter plaatse advies en tips voor het opruimen, schoonmaken, repareren en stylen voor een optimale presentatie. Ik laat de checklist na de eerste afspraak bij je achter zodat je precies weet wat je te doen staat en je direct aan de slag kunt. Dit geeft houvast en zicht op de planning. Een klein boodschappenlijstje voeg ik bij. Wil je gaandeweg even feedback of je op de goede weg zit? Stuur mij gerust een berichtje met een foto en ik kijk even met je mee. Vervolgens kom ik bij je terug als je alle punten hebt gedaan en loop je woning helemaal na of alles gelukt is. Tot slot maak ik 20 – 25 professionele foto’s die ik binnen 1 week digitaal bij jou aanlever. Deze zijn direct klaar voor plaatsing op Funda. 
Prijs incl. BTW:

€665,=

Alles uit handen

Laat mij het werk uit handen nemen en jouw woning licht, ruimtelijk en met duidelijke functies klaarmaken voor de verkoop. Dus in plaats van jou te adviseren, ga ik meteen aan de slag. Ik neem elke ruimte kritisch onder de loep en pas zaken aan waar nodig. Denk aan bijvoorbeeld het weghalen van overbodige of te persoonlijke spullen, deze verpak ik netjes voor jou in verhuisdozen. Of bijvoorbeeld het neutraliseren van kleur, dan zorg ik voor het witten van een wandje. Of het toevoegen van huiselijkheid voor wat extra sfeer. Dan ga ik wat accessoires voor je shoppen. Net wat nodig is om het optimale resultaat te behalen.

IN GOED OVERLEG

Ik spreek met jou de werkzaamheden door en maak een planning. Ook zorg ik ervoor dat jouw woning leefbaar blijft als je er nog woont. Gewoon zodat de voorbereidingen vlekkeloos verlopen. Uiteindelijk is aan alles gedacht en zijn we klaar voor de afronding. Ten slotte maak ik 20 – 25 professionele foto’s die ik digitaal bij jou aanlever voor plaatsing op verkoopkanalen zoals Funda. 
Prijs incl. BTW:

€2.420,=

verkoopstyling Alles uit handen

Hoe waardevol is het om...

Overzicht aanbod Karen Luiken Woningstyling & Fotografie