een goed startpunt...

Stylingadvies aan huis

Advies aan huis 2

Allereerst neem ik graag even de tijd om met jou te bespreken wat verkoopstyling voor jouw woning doet. Ik hoor graag de unieke eigenschappen van jouw woning zodat we deze gaan benadrukken. Voor elke ruimte in jouw huis geef ik advies en tips voor het opruimen, schoonmaken, repareren en stylen voor een optimale presentatie. Zo staan we uitgebreid stil bij elke ruimte en controleren deze op ruimtelijkheid, licht en huiselijkheid. Ik vul alles in op de checklist zodat jij na mijn bezoek volledig overzicht hebt op de taken en op de planning ervan. Ik laat de checklist bij je achter zodat je precies weet wat je te doen staat en je direct aan de slag kunt. Een klein boodschappenlijstje met aanvullende accessoires voeg ik bij. Zo heb jij het vertrouwen gekregen dat jij dit prima zelf kunt. 

TOCH NOG EVEN SPARREN...

Wil je gaandeweg even feedback of je op de goede weg zit? Stuur mij gerust een berichtje met een foto en ik kijk even met je mee. Uiteindelijke loop je op de dag van de fotografie zelf de tips en adviezen nog even na zodat jouw woning écht klaar is voor de fotografie.
Prijs incl. BTW:

€275,=

en maak je pakket compleet met...

Fotostyling & Fotografie

Karen Luiken vastgoedfotograaf

Nadat jij aan de slag bent gegaan met ofwel de gratis checklist op de website of de checklist na het online-adviesgesprek of het advies aan huis; jij bent klaar voor de fotografie. Ik loop je woning helemaal na of alles gelukt is. Vervolgens maak ik 20 – 25 professionele foto’s die ik binnen 1 week digitaal bij jou aanlever. Deze zijn direct klaar voor plaatsing op de verkoopkanalen zoals Funda. Als op het afgesproken tijdstip de buitenruimten nat zijn van de regen, kom ik terug om deze foto’s met mooi weer te nemen. 
Prijs incl. BTW:

€395,=

maar misschien ook interessant...

Advies aan huis, Fotostyling & Fotografie

karen

Om te beginnen geef ik jou ter plaatse advies en tips voor het opruimen, schoonmaken, repareren en stylen voor een optimale presentatie. Ik laat de checklist na de eerste afspraak bij je achter zodat je precies weet wat je te doen staat en je direct aan de slag kunt. Dit geeft houvast en zicht op de planning. Een klein boodschappenlijstje voeg ik bij. Wil je gaandeweg even feedback of je op de goede weg zit? Stuur mij gerust een berichtje met een foto en ik kijk even met je mee. Vervolgens kom ik bij je terug als je alle punten hebt gedaan en loop je woning helemaal na of alles gelukt is. Tot slot maak ik 20 – 25 professionele foto’s die ik binnen 1 week digitaal bij jou aanlever. Deze zijn direct klaar voor plaatsing op Funda. 
Prijs incl. BTW:

€665,=