Samen kijken door de ogen van de koper

MIJN BEGELEIDING VAN HET GEHELE VERKOOPTRAJECT

Bij het pakket ‘advies aan huis, fotostyling en fotografie’ en het pakket ‘alles uit handen’ kun je kiezen voor mijn begeleiding van het gehele verkooptraject.  Ik heb in de afgelopen 30 jaar op verschillende manieren veel kennis en vaardigheden opgedaan. Deze zie ik in de begeleiding van het verkooptraject allemaal samenkomen. Samen gaan we kijken door de ogen van de koper. Jij met de kennis van jouw woning, ik met de kennis en ervaring die ik met tal van kopers heb opgedaan. 

MIJN SKILLS OP EEN RIJ

In het begin van mijn carrière aan de balie van het reisbureau. Ik adviseerde bij het vinden van de optimale vakantie. Dat lukte omdat ik luisterde naar de wensen van de klant en deze koppelde aan de pakketreis. Een flink aantal jaren werkte ik als reisbureau manager. Ik leerde wat erbij komt kijken om verantwoordelijk te zijn voor de opleiding van goed personeel. Bovendien had ik de verantwoordelijkheid over het succesvol runnen van de winkel. Daarna stapte ik over naar groepsreizen en evenementen voor de zakelijke klant. Hier omschreef ik  in de reisvoorstellen de toekomstige beleving optimaal, ondersteund door pakkende beelden. Bij de uitvoering van tal van evenementen onderhandelde ik met leveranciers over de te leveren diensten. Ook trad ik op als gastvrouw met daarbij de leiding over de vlekkeloze uitvoering van het evenement. Als binnendienstmedewerker op het makelaarskantoor leerde ik binnen korte tijd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van woningen. Met name de spanningen die dit voor verkopers met zich mee brengt, bleef mij bij. Lees verder over mij.

PROFITEER VAN EEN EXTRA TEAMLID

Waarom is het slim nog een teamlid te betrekken bij de verkoop van jouw woning? Ik zie mijzelf als een onafhankelijk persoon waarvan jij kunt profiteren. Ik ben ervan overtuigd dat het goed is om tijd te nemen om jouw woning optimaal voor te bereiden op de verkoop. De makelaar ziet vaak de fotografie als start van de verkoop. Dit is een spanningsveld. Jij schakelt over naar de makelaar als je voelt dat je er klaar voor bent. Je hebt al het voorwerk gedaan. Je hebt zelf de regie genomen om die snellere verkoop en hogere verkooprijs te krijgen. Jij weet welke taken er nu nog uit te voeren zijn. Ik zie het als een reis waarbij jij op elk moment de route bepaald. Maar waar we samen de bestemming bereiken. Wil jij mij aan boord? Neem dan contact met me op via telefoon, Whatsapp of e-mail. Klik op onderstaande button voor al mijn gegevens.