een goed startpunt...

Online-stylingadvies

Karen Luiken online stylingadvies

Om te beginnen lopen we via een zoom sessie jouw woning, aan de hand van de door jou aangeleverde foto’s, virtueel door. Per ruimte geef ik vervolgens adviezen en tips voor een optimale presentatie.

EN DAN ZELF AAN DE SLAG

Zo bespreken we het opruimen, kleine klusjes aan achterstallig onderhoud, hoe we licht toevoegen en het gebruik van elke ruimte. Verder kijken we naar kleurgebruik, huiselijkheid en welke accessoires jou gaan helpen. We vullen tijdens het gesprek de checklist in. Dan weet jij precies per ruimte wat je te doen staat. Zo ga jij na het gesprek verder zelf aan de slag. Een klein boodschappenlijstje met advies voor aanvullende accessoires voeg ik bij. Wil je gaandeweg even feedback of je op de goede weg zit? Stuur mij gerust een berichtje met een foto en ik kijk even met je mee. Tot slot loop jij op de dag van de fotografie zelf de woning nog even door zodat je écht klaar bent voor de fotografie. 
Prijs incl. BTW:

€150,=

MISSCHIEN OOK INTERESSANT...

Stylingadvies aan huis

Advies aan huis 2

Allereerst neem ik graag even de tijd om met jou te bespreken wat verkoopstyling voor jouw woning doet. Ik hoor graag de unieke eigenschappen van jouw woning zodat we deze gaan benadrukken. Voor elke ruimte in jouw huis geef ik advies en tips voor het opruimen, schoonmaken, repareren en stylen voor een optimale presentatie. Zo staan we uitgebreid stil bij elke ruimte en controleren deze op ruimtelijkheid, licht en huiselijkheid. Ik vul alles in op de checklist zodat jij na mijn bezoek volledig overzicht hebt op de taken en op de planning ervan. Ik laat de checklist bij je achter zodat je precies weet wat je te doen staat en je direct aan de slag kunt. Een klein boodschappenlijstje met aanvullende accessoires voeg ik bij. Zo heb jij het vertrouwen gekregen dat jij dit prima zelf kunt. 

TOCH NOG EVEN SPARREN...

Wil je gaandeweg even feedback of je op de goede weg zit? Stuur mij gerust een berichtje met een foto en ik kijk even met je mee. Uiteindelijke loop je op de dag van de fotografie zelf de tips en adviezen nog even na zodat jouw woning écht klaar is voor de fotografie.
Prijs incl. BTW:

€275,=

en maak je pakket compleet met...

Fotostyling & Fotografie

Nadat jij aan de slag bent gegaan met ofwel de gratis checklist op de website of de checklist na het online-adviesgesprek of het advies aan huis; jij bent klaar voor de fotografie. Ik loop je woning helemaal na of alles gelukt is. Vervolgens maak ik 20 – 25 professionele foto’s die ik binnen 1 week digitaal bij jou aanlever. Deze zijn direct klaar voor plaatsing op de verkoopkanalen zoals Funda. Als op het afgesproken tijdstip de buitenruimten nat zijn van de regen, kom ik terug om deze foto’s met mooi weer te nemen. 
Prijs incl. BTW:

€395,=

Karen Luiken vastgoedfotograaf