Lichtplan & Meubelkeuze

Echt een nieuwe start op interieurgebied?

Maak jij een volledig nieuwe start op interieurgebied in jouw (nieuwe) woning? Of neem je persoonlijke interieuritems mee bij de verhuizing? Om alles bij elkaar te laten passen. Dat is nogal wat! En dan komen er weer heel wat keuzes op je af. De uitdaging is dan: de juiste meubels bij elkaar zoeken voor een ‘eigen’ geheel. Je wilt natuurlijk niet in een showroom leven. Jij wilt jouw ultieme ‘Happy Place’ creëren.

Meubels zoeken maakt een geheel, maar vooral jouw 'eigen' geheel

Tof idee natuurlijk, maar wel heel spannend. Ik help jou je droominterieur werkelijkheid te maken en je te behoeden voor interieur ‘missers’.  

Hoe ga ik te werk? Na het bepalen van jouw persoonlijke ‘Sfeer & Stijl’ maak ik een gedetailleerd indelingsplan. Alle meubels teken ik op de plattegrond, zodat je precies weet waar welk meubelstuk gaat komen. Ik geef je keuzes van merken die ik specifiek benoem, aangevuld met type, e.v.t. stofkeuze en prijs, aangepast aan jouw budget.

Alleen die items bekijken die in jouw persoonlijke stijl passen

Mijn hulp levert jou een stuk tijdswinst op. In de woonwinkels, tjokvol keuzes, loop jij gericht naar de meubels die specifiek in jouw woonstijl passen. De rest hoef je in feite niet te bekijken. Die selectie heb ik al voor je gedaan. Jouw focus is bijvoorbeeld of het meubelstuk lekker zit, je de kleur mooi vindt en de stof goed voelt.

Laagste prijsgarantie

Uniek hierbij is mijn laagste prijsgarantie. Het meubelstuk dat ik noem in mijn voorstel is nergens anders goedkoper verkrijgbaar. Bovendien heb je de mogelijkheid jouw investering deels terug te verdienen als je de meubels besteld via mijn partners. De korting vind je terug bij het kopje investering.

Lichtplan

In dit aanbod ontvang je van mij een lichtplan. Ik teken in op de plattegrond hoe de lichtpunten functie krijgen.

Let op: dit is een lichtplan met mijn advies of de lamp bijvoorbeeld de gehele ruimte, de werkplek of de eettafel moet verlichten. Een praktisch overzicht welke lichtfuncties nodig zijn om elke ruimte optimaal te verlichten. Een goed moment om hierbij stil te staan, zodat jouw interieurplan écht compleet is.

Even concreet, dit is wat je krijgt:

Jouw investering: is afhankelijk van het aantal ruimtes dat je wilt meubileren en verlichten. Belangrijk om te weten: de keuze voor mijn aanbod ‘Lichtplan & Meubelkeuze’ is altijd in combinatie met mijn aanbod ‘Sfeer & Stijl’.

Let op: Als je bij één van mijn partners besteld, ontvang je, boven op de laagste prijsgarantie, een korting op dit pakket ‘Lichtplan & Meubelkeuze’. 

Ik werk samen met partners op het gebied van vloeren, wandafwerking, meubilering en verlichting.

lichtplan
meubels bij elkaar zoeken


Optioneel: Gedetailleerd Lichtplan

Wil jij ook hulp bij de daadwerkelijke keuze voor een lamp? Dan help ik je graag verder. Hier stel ik je lampen voor die specifiek in jouw persoonlijke woonstijl passen.

Keuzes uit welke lamp waar?

Ik blijf praktisch aan het werk en voorzie dit lichtplan dan ook van merk, type, maat en prijs van de geadviseerde lamp. In de interieurwereld spreken we trouwens van armaturen (de houder van de lamp) en de lichtbron (de lamp), waar de consument het alleen heeft over de lamp. Soms is het nl. nodig dat we specifiek de keuze voor de lichtbron benoemen. Even een leuk weetje.

Met een gedetailleerd lichtplan op zak, maak je weer sneller jouw keuze uit het gigantische aanbod van armaturen in de winkels. Dat scheelt veel tijd en je houdt ook hier weer de focus op het totale interieurplaatje.

Let op: deze keuze is uitsluitend mogelijk in combinatie met mijn aanbod ‘Lichtplan & Meubelkeuze’. Ik borduur namelijk voort op de lichtfuncties die ik noem in het eerste lichtplan, bij ‘Lichtplan & Meubelkeuze’.

Even concreet, dit is wat je krijgt:

Uw investering: is afhankelijk van het aantal ruimtes waarvoor je verlichting wenst. 

Let op: Als je armaturen en lichtbronnen bij één van mijn partners besteld, ontvang je een korting op mijn pakket ‘Gedetailleerd Lichtplan’. 

Ik werk samen met partners op het gebied van vloeren, wandafwerking, meubilering en verlichting.

gedetailleerd lichtplan