Materiaal & Afwerking

Keuzes maken voor grote oppervlakken die zó sfeerbepalend zijn

Vind je het lastig om na het bepalen van jouw persoonlijke ‘Sfeer & Stijl’ de definitieve keuzes te maken? Als het om zulke grote oppervlakken gaat, die zó sfeerbepalend zijn, vind je het spannend om knopen door te hakken en wil je geen ‘fouten’ maken. Met mijn aanbod ‘Materiaal & Afwerking’ help ik jou de keuzes te maken voor de afwerking van de grote(re) oppervlakken zoals bijvoorbeeld de vloer, de wanden, de keuken en/of het sanitair. Ik ben als het ware jouw persoonlijke ‘stijlpolitie’. Ik geef je heel concreet richting welke keuzes passen bij jouw woonstijl. Zoals de kleuren waar jij van houdt, zodat je van jouw nieuwe huis een ‘Happy Place’ maakt. De grotere oppervlakken zijn de ‘rode draad’ in jouw interieur, die wil je met zorg kiezen.

De rode draad in jouw interieur

En bedenk hoeveel tijd je bespaart als je straks tal van woonwinkels bezoekt. Jij loopt direct af op de passende materialen, zodat je snel bepaalt wat er in jouw woning gelegd of geplaatst gaat worden. Een stukje focus, jij raakt niet overweldigd bij het binnenstappen van een showroom, want 90% van het aanbod laat je links liggen. Jij krijgt vertrouwen dat de keuzes die je dan maakt, in het gehele stijlplaatje van jouw woning passen.

Belangrijk om te weten: de keuze voor mijn aanbod ‘Materiaal & Afwerking’ is altijd in combinatie met mijn aanbod ‘Sfeer & Stijl’.

Even concreet, dit is wat je krijgt:

Jouw investering: is afhankelijk van welke ruimte(s) je in jouw woning wilt aanpakken. Belangrijk om te weten: de keuze voor mijn aanbod ‘Materiaal & Afwerking’ is altijd in combinatie met mijn aanbod ‘Sfeer & Stijl’.

Let op: jouw investering is zelfs lager als je de materialen bij één van mijn partners besteld.

Na het bepalen van alle grote oppervlakken in je woning, help ik jou met de finishing touches op interieurgebied met mijn aanbod ‘Lichtplan & Meubelkeuze’.