Interieurstyling

interieuradvies woonkamer
interieuradvies eetkamer
interieuradvies keuken
interieuradvies sanitair

Met interieurstyling help ik jou om van jouw huis écht jouw ‘Happy Place’ te maken. Ik help je bij het maken van allerlei keuzes op interieurgebied.

Jij wilt aanpassingen doen aan jouw interieur

Je hebt de beslissing genomen: jouw interieur moet anders. Maar hoe pak je dat aan? Jouw interieursmaak is uniek en alleen van jou. Misschien ga je samenwonen en voorzie dat het lastig gaat worden om jullie beide woonsmaken te combineren. Als jullie stijlen ver(der) uit elkaar liggen, gebeurt er meestal niets. Dan blijft het interieur veilig en een soort compromis van de bank die jij zo leuk vindt, en de eethoek waar jouw partner op viel, de salontafel die jullie beiden wel oké vinden… Om de lieve vrede te bewaren. Dat wil jij anders. 

Maar ook als je samen al langere tijd ‘iets anders’ wilt, maar niet weet waar te beginnen is het fijn hulp te vinden op interieurgebied.

Misschien ga je wel kleiner wonen en vind je het lastig te bedenken waar dan nog plaats voor is en op welke plek dan. Of wat handiger is om aan te passen, zodat je bijvoorbeeld je hobby gewoon blijft doen.

Ik help je graag raakvlakken, oplossingen en ideeën te vinden voor jouw interieur.  

Nieuwbouwkopen, gaan samenwonen of downsizen zijn vaak zo’n ‘once in a lifetime’ moment

Hoe leuk is het om jullie beide smaken te combineren tot één smaakvol geheel, of jouw eigen unieke smaak in de gehele woning terug te laten komen? Een nieuwe woonsituatie is vaak zo’n ‘once in a lifetime’ moment en dan wil je het graag ‘goed’ doen.

Een inspiratiesessie gaat je daarbij helpen. Door heel specifiek jouw of jullie beider smaken te benoemen, ontstaat er een duidelijk beeld waar je van houdt in het interieur. Ik laat je dan meteen zien welke materialen, kleuren, vormen en dessins daar als rode draad bij passen. Dit geeft houvast om de komende tijd keuzes op interieurgebied te maken. Als je bij de aanschaf van elk item nagaat of dit qua kleur, materiaal, vorm of dessin in je ‘moodboard’ past, dan koop je nooit het verkeerde.

Het startsein voor het realiseren van jouw interieurdroom

Ik ben interieurstylist die houd van een praktische aanpak. Ik begrijp dat je graag zelf aanpakt en dat lukt ook vaak. Met de juiste richting, maak jij van jouw nieuwe woning snel jouw ‘Happy Place’.

In de inspiratiesessie die ik heb ontwikkelt, maak ik jouw wensen daarom zo concreet mogelijk, zodat je hier zelf mee verder gaat. Ik neem de bestaande of gewenste interieuritems mee in het indelingsplan, zodat je ziet waar de bank het beste staat, de eethoek past, kasten logisch staan en dergelijke. Gewoon een leuke start van jouw interieur verandering in je woning. Jouw moodboard is ook een leuke leidraad voor mensen die je een cadeau willen geven voor jouw woning. Past het in het moodboard? Dan past het zeker in jouw huis!

Gewoon een leuke start om zelf mee aan de slag te gaan

Ben je na de inspiratiesessie zó enthousiast en wil je meer hulp bij het realiseren van jouw woonwensen? Dat kan zeker! Mijn vervolgstappen zijn zó concreet, dat je heel gericht een showroom binnenloopt en precies weet waar je naar op zoek bent. Dat scheelt tijd en helpt je sneller het geheel van alle keuzes te zien. Besluit je via mij diverse interieur items aan te schaffen, dan verdien je de investering zelfs deels weer terug.

Ik leg de mogelijkheden graag aan je uit. 

inspiratiesessie

Startpunt van het interieuradvies: de inspiratiesessie. Centraal staat: het vinden van jouw eigen interieursmaak of het ontdekken van de raakvlakken op interieurgebied met je partner of bijvoorbeeld de samenhang in je interieur. Onmisbaar om later de juiste keuze te maken voor je interieur. € 397 incl. BTW. Lees verder...

sfeer & stijl

Jouw woonwensen komen in detail tot leven. Je krijgt een concreter beeld hoe je de sfeer en kleuren die bij jouw woonwensen passen in de praktijk brengt. € 697 incl. BTW. Lees verder...

materiaal & afwerking

Hulp bij het maken van keuzes voor de afwerking van de grote(re) oppervlakken zoals bijvoorbeeld de vloer, de wanden, de keuken en/of het sanitair die zó sfeerbepalend zijn. Dat wil je 'goed' doen. Jouw investering: op aanvraag. Dit is nl. afhankelijk van het aantal ruimtes dat je wilt aanpakken. Lees verder...

lichtplan & meubelkeuze

Hulp bij de uitdaging om de juiste meubels bij elkaar te zoeken voor een ‘eigen’ geheel. Je wilt natuurlijk niet in een showroom leven. Jij wilt jouw ultieme ‘Happy Place’ creëren. Jouw investering: op aanvraag. Dit is nl. afhankelijk van het aantal ruimtes dat je wilt aanpakken. Lees verder...