Inspiratie

slaapkamer met uitgesproken behang is toch rustig gepresenteerd

voor

slaapkamer voor verkoopstyling

na

slaapkamer na verkoopstyling

Mijn advies voor deze slaapkamer was om het uitgesproken behang in een lichte teint over te schilderen. Helaas was dit niet uitvoerbaar voor de eigenaar. Door het beddengoed rustig te houden in een fris witte kleur, het bureau op te ruimen, geen spullen meer voor het raam te zetten, is het toch een rustig geheel geworden. De oranje kleur hebben we bovendien verder in de woning terug laten komen in een mooi veldboeket in herfstkleuren op het kookeiland, sinaasappels in de fruitschaal en kunst met oranje accenten aan de muren.

maak een selectie uit de apparaten op het werkblad in de keuken

voor

keuken voor styling

na

keuken na styling

Het aanrechtblad van de keuken houd je het liefst zo ruim mogelijk. Door niet alle apparaten op het werkblad te laten staan, geef je een gevoel van ruimte. De koele kleur groen krijgt een warme tegenhanger met de houten snijplanken.

met ‘ouderwets’ meubilair toch een huiselijke sfeer neergezet

voor

gedateerde woonkamer voor restyling

na

gedateerde woonkamer na restyling

Met een ogenschijnlijk ouderwetse inrichting heb ik  toch een huiselijk gevoel aan deze woonkamer gegeven door echt een zithoek te creëren. De losse zitelementen hebben de kleur blauw met elkaar gemeen en dat geeft een gevoel van eenheid. Wat kunst aan de muur, bijzettafeltjes en wat groen uit de tuin maken het geheel af.  Bovendien leent de erker zich natuurlijk prima voor deze zithoek. Vandaar dat ik deze zithoek aan de voorzijde van de woning heb geplaatst, daar waar je tevens de woning binnenkomt. 

maak een bed altijd op met een rustig sprei en wat kussens

voor

slaapkamer zonder verkoopstyling

na

slaapkamer na verkoopstyling

Laat bedden nooit onopgemaakt. Door een bed op te maken, nachtkastjes te plaatsen en wat kunst aan de muur, is deze slaapkamer veel uitnodigender gepresenteerd.

advies op afstand: net zo waardevol

voor

stylingadvies op afstand voor

na

stylingadvies op afstand na

Omdat er zowel rood als blauw in de woning aanwezig is, adviseer ik om  één van deze als accentkleur te gebruiken. In dit geval rood. Ik adviseer wanddecoratie te ruilen zodat er harmonie in kleur ontstaat. Planten die vrij in de doorloop staan, laat ik naast de bank plaatsen. Evenals lectuurbakken die middenin de ruimte staan, geef ik een logische plek. Daar waar je ze gebruikt, naast de bank.

voor

online advies voor

na

online advies na

Deze extra hoek in de woonkamer krijgt een duidelijke functie, door hier een fauteuil met tafeltje te plaatsen. Met de blik naar buiten, zodat je hier zo maar even kunt gaan zitten lezen.

een digitale restyling voor een sterk verouderde keuken

voor

verouderde keuken 1

na

digitale restyling van een keuken 1

Deze keuken is dusdanig verouderd dat een koper zich hier waarschijnlijk niet snel ziet kokkerellen. Om dit voor de verkoop even op te knappen is echt een te grote klus, en helemaal niet nodig. Door een artist impression te laten maken, geef je een leuk inkijkje in de mogelijkheden van deze keuken.

moderne hoge keukenkasten benutten de ruimte optimaal

voor

verouderde keuken

na

digitale restyling van een keuken

Tegenwoordig zijn er nieuwe keukenkast opstellingen die de ruimte in deze kleine keuken optimaal benutten. En met een mooi fris kleurtje geeft dat de kijker een leuk idee van hoe het eruit kan komen te zien als zij de sleutel van hun nieuwe huis hebben ontvangen.

een digitale restyling voor een verouderde slaapkamer

voor

slaapkamer voor de digitale restyling

na

digitale restyling van een slaapkamer 2
digitale restyling van een slaapkamer

Deze slaapkamer is wel toe aan een frisse inrichting. Door een artist impression krijg je van dezelfde kamer ineens een heel andere indruk.

een digitale restyling voor een lege huurwoning

voor

woonkamer leeg gepresenteerd

na

digitale restyling van een woonkamer

Deze woonkamer wordt leeg opgeleverd omdat het een huurwoning betreft. Een digitale restyling geeft een leuke indruk hoe de ruimte kan zijn zodra deze is ingericht met meubels.