Inspiratiesessie

Het vinden van jouw interieursmaak

Tijdens de inspiratiesessie draait het helemaal om jouw interieursmaak. Als je al een specifieke smaak hebt, kijk ik hoe je dit in verschillende materialen, kleuren, vormen en dessins laat terugkomen. Ik help je met meerdere materialen te werken, zodat je verschillende ruimtes op elkaar afstemt. En ook als je nog niet precies weet wat je leuk vindt in een interieur dan komen we daar samen tijdens de inspiratiesessie achter.

Ik verplaats me zoveel mogelijk in jou

Door het beantwoorden van vragen op het gebied van interieur en woonwensen ontstaat er voor mij al snel een beeld van wat jij leuk en belangrijk vindt. In combinatie met jouw keuzes uit de leukste inspiratiekaartjes die ik je laat zien, komt jouw smaak steeds concreter naar voren.

Kleine proefstalen brengen jouw smaak tot leven

Dan leg ik de uitgekozen kaartjes bij elkaar en vertaal dit naar kleuren en materialen. Met kleine proefstalen van echte materialen stel ik meteen een moodboard/materialenkaart voor je samen. Hier maak ik voor jou een overzicht van, zodat jij op elk moment beschikking hebt over de ideeën en keuzes die op dit moment zijn ontstaan.

Een houvast om makkelijker interieurkeuzes te maken

Zo heb je een geheel van kleuren, materialen, vormen en dessins waar jij van houdt. Dit geeft je houvast bij de keuzes die jij de komende tijd maakt voor het interieur in de ruimte die je wilt aanpakken. En of dat nou bestaat uit nieuwe items of een combinatie is van bestaande meubels. Jij hebt een goed houvast om er een mooi geheel van te maken. 

Als bonus teken ik alle interieur onderdelen in op de plattegrond van de ruimte die jij wilt aanpakken. Zo heb je een leuk startpunt hoe jij deze ruimte optimaal inricht.

Dus concreet voor jou, dit is wat je krijgt:

Jouw investering: € 397 incl. BTW

De inspiratiesessie is een leuke eerste stap om inzicht te krijgen in jouw interieurwensen en smaak. Met mijn vervolgstappen ‘Sfeer & Stijl’, ‘Materiaal & Afwerking’ en ‘Lichtplan & Meubelkeuze’ zorg ik ervoor dat je zonder keuzestress en tijdverlies de weg inslaat naar jouw ‘Happy Place’. Zo verdwaal je niet in de wereld van interieur. Neem een kijkje in mijn aanbod hoe ik jou hierbij help.

Inspiratiesessie