een goed startpunt...

Fotostyling & Fotografie

Karen Luiken vastgoedfotograaf

Nadat jij aan de slag bent gegaan met ofwel de gratis checklist op de website of de checklist na het online-adviesgesprek of het advies aan huis; jij bent klaar voor de fotografie. Ik loop je woning helemaal na of alles gelukt is. Vervolgens maak ik 20 – 25 professionele foto’s die ik binnen 1 week digitaal bij jou aanlever. Deze zijn direct klaar voor plaatsing op de verkoopkanalen zoals Funda. Als op het afgesproken tijdstip de buitenruimten nat zijn van de regen, kom ik terug om deze foto’s met mooi weer te nemen. 
Prijs incl. BTW:

€395,=

EN MAAK JE PAKKET COMPLEET MET...

Online-stylingadvies

Karen Luiken online stylingadvies

Om te beginnen lopen we via een zoom sessie jouw woning, aan de hand van de door jou aangeleverde foto’s, virtueel door. Per ruimte geef ik vervolgens adviezen en tips voor een optimale presentatie.

EN DAN ZELF AAN DE SLAG

Zo bespreken we het opruimen, kleine klusjes aan achterstallig onderhoud, hoe we licht toevoegen en het gebruik van elke ruimte. Verder kijken we naar kleurgebruik, huiselijkheid en welke accessoires jou gaan helpen. We vullen tijdens het gesprek de checklist in. Dan weet jij precies per ruimte wat je te doen staat. Zo ga jij na het gesprek verder zelf aan de slag. Een klein boodschappenlijstje met advies voor aanvullende accessoires voeg ik bij. Wil je gaandeweg even feedback of je op de goede weg zit? Stuur mij gerust een berichtje met een foto en ik kijk even met je mee. Tot slot loop jij op de dag van de fotografie zelf de woning nog even door zodat je écht klaar bent voor de fotografie. 
Prijs incl. BTW:

€150,=

maar misschien ook interessant...

Advies aan huis, Fotostyling & Fotografie

Om te beginnen geef ik jou ter plaatse advies en tips voor het opruimen, schoonmaken, repareren en stylen voor een optimale presentatie. Ik laat de checklist na de eerste afspraak bij je achter zodat je precies weet wat je te doen staat en je direct aan de slag kunt. Dit geeft houvast en zicht op de planning. Een klein boodschappenlijstje voeg ik bij. Wil je gaandeweg even feedback of je op de goede weg zit? Stuur mij gerust een berichtje met een foto en ik kijk even met je mee. Vervolgens kom ik bij je terug als je alle punten hebt gedaan en loop je woning helemaal na of alles gelukt is. Tot slot maak ik 20 – 25 professionele foto’s die ik binnen 1 week digitaal bij jou aanlever. Deze zijn direct klaar voor plaatsing op Funda. 
Prijs incl. BTW:

€665,=