Dé update voor je woning(aanbod): De ‘ daar kan ik zo in! ‘ zomer booster

Staat jouw woning(aanbod) langer te koop dan je verwacht had?

Grote kans dat jij denkt dat dit (alleen) door de huidige hoge rentes komt. Kopers hebben het lastig. Dat is zeker. Maar woningen waar kopers direct verliefd op worden, verkopen nog steeds goed.

Is dat bij jouw woning(aanbod) niet het geval? Dan is dat wat je wilt bereiken! En als kopers zichzelf in een woning zien wonen, zijn zij vaak creatief genoeg om de aankoop ook écht mogelijk te maken.

Om kopers het gevoel te geven bij jouw woning(aanbod): ‘daar kan ik zo in!’ Is er nu de zomer booster.

Hoe maak je gebruik van de zomer booster

Stel, je hebt je woning(aanbod) inmiddels zo’n 4 maanden te koop staan. Dan heb je misschien foto’s met sombere luchten, maar zeker foto’s met kale bomen en weinig groen.

Met de zomer booster geef je een ‘facelift’ aan je woningpresentatie door nieuwe professionele vastgoedfoto’s te laten maken. En dan met zomerse taferelen erop.

Een 'facelift'voor jouw woning(aanbod)

Niet alleen de buitenkant knapt ervan op, ook de uitzichten van binnenuit zien er net even lekkerder uit. En lekkere plaatjes dat is toch écht de eerste (online) indruk die jij kopers van jouw woning wilt geven.

Kopers kijken niet door alles heen

Helaas hebben maar weinig kopers (slechts 20%!) de creativiteit om door sombere plaatjes heen te kijken en plattegronden te lezen. Ze zien het dan ook zelf écht niet hoe het kan zijn met hun eigen inrichting. Vaak scrollen ze door naar de volgende woning waarop hun oog wel direct op mooie (zomerse) plaatjes valt.

Een nieuwe zomerse fotoreportage binnen één dag

Ik help mijn klanten met nieuwe zomerse foto’s. Zij profiteren daarbij ook van het feit dat ik stylist ben. Ik loop, als ik er dan toch ben, de woning eerst nog even na. Verplaats bijvoorbeeld wat meubels voor betere loop-en zichtlijnen of doe nog wat andere smaakvolle styling dingetjes voor ze.  Dan zijn de nieuwe foto’s niet alleen zonnig(er) maar ook qua styling op hun best. Jouw woning lang offline? Welnee! Dit kan al binnen een dag. De woning staat binnen no-time weer live op Funda!

Nog even geen prijsverlaging voor jouw woning

Met een nieuwe zomerse fotoreportage stel je het moment van een prijsverlaging uit. En misschien is die prijsverlaging wel helemaal niet nodig. Je hebt up-to-date foto’s, je woning is nagelopen voor de puntjes op de i qua styling. Hier kun je echt weer even mee vooruit. Heel waarschijnlijk voel je ook de rust die het geeft dat aan alles is gedacht. Laat die koper maar komen!

Reserveer snel je plek!

Zoals gezegd streef ik ernaar dit in één dag voor jou te realiseren. Reserveer dan ook snel je plek, zodat je weet dat jouw woning weer snel online staat. En dan online met een prachtige ‘facelift’ van jouw woning. 

Ja, en wat kost dat dan?

De investering is laag (een prijsverlaging gaat met € 10.000 tegelijk) je betaalt voor een zomerse fotoreportage van 20-25 professionele vastgoedfoto’s een bedrag van € 497 incl. BTW. 
Je ontvangt: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *