Gezocht: deelnemers try out verkoopbegeleiding

GEZOCHT: DEELNEMERS TRY OUR VERKOOPBEGELEIDING

Voor mijn nieuw te ontwikkelen dienst VERKOOPBEGELEIDING ben ik op zoek naar mensen in de regio’s in en rondom ZAANSTREEK, PURMEREND EN AMSTERDAM, die bij de verkoop van hun woning veel meer zelf de touwtjes in handen willen houden.
Jij bepaalt op welk moment in het traject je de makelaar inschakelt. Dus zodra jij de voor jou mogelijke voorbereidingen hebt gedaan, neemt de makelaar de volgende stappen in het verkoopproces van je over. Dit geeft jou controle over wat je zelf kunt doen, de (deel)diensten die je vervolgens afneemt van de makelaar en de kosten om het eindresultaat te bereiken: de verkoop van jouw woning.

IK GELOOF DAT JIJ VEEL MEER DE REGIE KUNT HOUDEN OVER HET VERKOOPTRAJECT

Als TRY OUT bied ik in combinatie met het pakket ‘Advies, Fotostyling en Fotografie’ van € 665,- incl. BTW de begeleiding van het gehele verkooptraject (ter waarde van € 450,-) GRATIS aan.

GA JIJ ZELF BINNENKORT JE WONING VERKOPEN OF KEN JE IEMAND?

Ga jij zelf binnenkort je woning verkopen of ken je iemand die ervoor openstaat om samen met mij het verkooptraject in te gaan? Dan kom ik graag in contact. Bel me op 06 123 59 839 of stuur een e-mail naar info@karenluiken.nl of lees hier verder

MISSCHIEN OOK INTERESSANT...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *