De ‘ daar kan ik zo in! ‘ zomer booster

Woningen waar kopers direct verliefd op worden, verkopen nog steeds goed

Staat jouw woning langer te koop dan je verwacht had? Denk jij dat dit (alleen) aan de huidige hoge rentes ligt? Kopers hebben het lastig, dat is zeker. Maar woningen waar kopers direct verliefd op worden, verkopen nog steeds goed.

Dus dat is wat je wilt bereiken! En als kopers zichzelf in jouw woning zien wonen, zijn zij vaak creatief genoeg om de aankoop ook écht mogelijk te maken.

'Daar kan ik zo in!'

Om kopers het gevoel te geven bij jouw woning: ‘daar kan ik zo in!’ Is er nu de zomer booster.

Stel, je hebt je woning inmiddels zo’n 4 maanden te koop staan. En nu wil je toch eindelijk wel eens die koper vinden. Je wilt graag door met je verhuisplannen en weten of er ruimte is in het budget om die mooie nieuwe keuken te laten plaatsen, of die luxe badkamer, hippe veranda etc. Maar live op Funda 4 maanden geleden betekent misschien ook dat je foto’s hebt met sombere luchten, maar zeker foto’s met kale bomen en weinig groen. Met de zomer booster geef je een ‘facelift’ aan je woningpresentatie door nieuwe professionele vastgoedfoto’s te laten maken. Met zomerse taferelen erop.

Een 'facelift' voor je woningpresentatie

Niet alleen de buitenkant knapt ervan op, ook de uitzichten van binnenuit zien er net even lekkerder uit. En lekkere plaatjes dat is toch écht de eerste (online) indruk die jij kopers van jouw woning wilt geven. Zien ze die niet dan scrollen ze jouw huis voorbij.

Er is nog iets anders aan de hand. Helaas hebben maar weinig kopers (slechts 20%!) de creativiteit om door sombere plaatjes heen te kijken en zelfs het ‘lezen’ van plattegronden. Ze zien zelf écht niet hoe de woning eruit kan zien met hun eigen inrichting. Ze scrollen dan ook door naar de volgende woning waarop hun oog wel direct op mooie (zomerse) en aantrekkelijke plaatjes valt.

Binnen één dag weer bovenaan op Funda

Ik help mijn klanten met nieuwe zomerse foto’s. Zij profiteren daarbij ook van het feit dat ik stylist ben. Ik loop, als ik er dan toch ben, de woning eerst nog even na. Verplaats bijvoorbeeld wat meubels voor betere loop-en zichtlijnen of doe nog wat andere smaakvolle styling dingetjes voor ze.  Dan zijn de nieuwe foto’s niet alleen zonnig(er) maar ook qua styling op hun best. Daarmee hebben zij dus twee zaken aangepakt voor de prijs van één fotoreportage. Hun woning valt weer op op Funda en staat opnieuw bovenaan de zoekresultaten. De woning lang offline? Welnee! Dit kan al binnen een dag. De woning staat binnen no-time weer live op Funda!

Ja, en wat kost dat dan?

De investering is niet te vergelijken met een prijsverlaging die je wellicht op het punt staat te doen. Je betaalt voor een nieuwe zomerse fotoreportage van 20-25 professionele vastgoedfoto’s van jouw woning een bedrag van € 497 incl. BTW.

Klik op de button hieronder om jouw plek te reserveren.