Binnendienst Nieuwe Stijl

binnendienst nieuwe stijl

WONINGPRESENTATIE EN BINNENDIENST COMBINATIE

Ik bied als expert in woningpresentaties een nieuw en uniek pakket: “binnendienst nieuwe stijl’. Hierbij combineer ik woningpresentatie met de taken van de binnendienst voor een specifieke woning. Het resultaat is een soepele en stressvrije verkoop. Zowel voor de verkoper als voor de makelaar omdat de woning met een optimale presentatie de markt op gaat. Ook neem ik daarbij alle binnendiensttaken van die specifieke woning uit handen.

MIJN ERVARINGEN VOOR JOU GEBUNDELD

Ik werk dus op projectbasis en ben daardoor toegewijd aan één expliciete woning. Het voordeel voor jou als makelaar is dat je mij dus per woning kunt inzetten. Dus je neemt mij niet in vaste dienst. Vaste lasten zoals verzekeringen, pensioen, afwezigheid door vakantie of ziekte en dergelijke betaal je dan ook niet. Ook in rustige tijden houd je dus jouw uitgaven scherp in de hand. Kortom, je betaalt uitsluitend voor mijn inzet voor jouw nieuw te verkopen woning. Jij bepaalt op welk moment en voor welke woning je mijn hulp inzet.

COMPLETER KAN BIJNA NIET

De ondersteunende administratieve taken neem ik de makelaar uit handen. Denk hierbij aan:

Vervolgens combineer ik, als ervaren binnendienst medewerker,  deze taken met mijn complete presentatiepakket. Want een woning verkoopt écht makkelijker als deze aantrekkelijk is gepresenteerd. Dit pakket bestaat uit:

Kortom, ben je benieuwd of wij een match zijn en of dit voor jouw kantoor kan werken? Ik kom graag vrijblijvend bij je langs om mijn ideeën verder toe te lichten.