volledig ontzorgt...

Alles uit handen

Laat mij het werk uit handen nemen en jouw woning licht, ruimtelijk en met duidelijke functies klaarmaken voor de verkoop. Dus in plaats van jou te adviseren, ga ik meteen aan de slag. Ik neem elke ruimte kritisch onder de loep en pas zaken aan waar nodig. Denk aan bijvoorbeeld het weghalen van overbodige of te persoonlijke spullen, deze verpak ik netjes voor jou in verhuisdozen. Of bijvoorbeeld het neutraliseren van kleur, dan zorg ik voor het witten van een wandje. Of het toevoegen van huiselijkheid voor wat extra sfeer. Dan ga ik wat accessoires voor je shoppen. Net wat nodig is om het optimale resultaat te behalen. Ik spreek met jou de werkzaamheden door en maak een planning. Ook zorg ik ervoor dat jouw woning leefbaar blijft als je er nog woont. Gewoon zodat de voorbereidingen vlekkeloos verlopen. Uiteindelijk is aan alles gedacht en zijn we klaar voor de afronding. Ten slotte maak ik 20 – 25 professionele foto’s die ik digitaal bij jou aanlever voor plaatsing op verkoopkanalen zoals Funda. 
Prijs incl. BTW:

€2.420,=

verkoopstyling Alles uit handen

Hoe waardevol is het om...