een heel compleet pakket...

Advies aan huis, Fotostyling & Fotografie

karen

Om te beginnen geef ik jou ter plaatse advies en tips voor het opruimen, schoonmaken, repareren en stylen voor een optimale presentatie. Ik laat de checklist na de eerste afspraak bij je achter zodat je precies weet wat je te doen staat en je direct aan de slag kunt. Dit geeft houvast en zicht op de planning. Een klein boodschappenlijstje voeg ik bij. Wil je gaandeweg even feedback of je op de goede weg zit? Stuur mij gerust een berichtje met een foto en ik kijk even met je mee. Vervolgens kom ik bij je terug als je alle punten hebt gedaan en loop je woning helemaal na of alles gelukt is. Tot slot maak ik 20 – 25 professionele foto’s die ik binnen 1 week digitaal bij jou aanlever. Deze zijn direct klaar voor plaatsing op Funda. 
Prijs incl. BTW:

€665,=

maar misschien ook interessant...

Alles uit handen

verkoopstyling Alles uit handen

Laat mij het werk uit handen nemen en jouw woning licht, ruimtelijk en met duidelijke functies klaarmaken voor de verkoop. Dus in plaats van jou te adviseren, ga ik meteen aan de slag. Ik neem elke ruimte kritisch onder de loep en pas zaken aan waar nodig. Denk aan bijvoorbeeld het weghalen van overbodige of te persoonlijke spullen, deze verpak ik netjes voor jou in verhuisdozen. Of bijvoorbeeld het neutraliseren van kleur, dan zorg ik voor het witten van een wandje. Of het toevoegen van huiselijkheid voor wat extra sfeer. Dan ga ik wat accessoires voor je shoppen. Net wat nodig is om het optimale resultaat te behalen.

IN GOED OVERLEG

Ik spreek met jou de werkzaamheden door en maak een planning. Ook zorg ik ervoor dat jouw woning leefbaar blijft als je er nog woont. Gewoon zodat de voorbereidingen vlekkeloos verlopen. Uiteindelijk is aan alles gedacht en zijn we klaar voor de afronding. Ten slotte maak ik 20 – 25 professionele foto’s die ik digitaal bij jou aanlever voor plaatsing op verkoopkanalen zoals Funda. 
Prijs incl. BTW:

€2.420,=